De Watermuggen 💦

Team Watermuggen 💦
van totaal € 4.000 (111%)

Steun Elsemieke en Lennard en breng veilig drinkwater dichterbij voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië!

Stel je voor.. dat je zo wanhopig op zoek bent naar water dat je tot het uiterste wordt gedreven om aan water te komen.

Als gevolg van toenemende waterschaarste en een gebrek aan watervoorzieningen worden vrouwen onder druk gezet om seks te hebben in ruil voor water. Ook lopen zij kilometerslang met zware jerrycans water, door de brandende zon. Wereldwijd worden vrouwen en meisjes het hardst geraakt door klimaatverandering en het gebrek aan veilig drinkwater en toiletten. 

Dit jaar doen wij, Elsemieke en Lennard, mee aan Wadlopen voor Water, een bijzonder evenement om aandacht en geld te vragen voor schoon, veilig en toegankelijk drinkwater voor iedereen!

Onze uitdaging? Zowel de wadlooptocht áls het sponsorbedrag. Op 5 en 6 juli lopen we de benen uit ons lijf tijdens de tocht. Het is een in totaal 40 kilometer lange wadlooptocht. Van de Negen Boeren Polder naar Schiermonnikoog én van Schiermonnikoog naar het Roode Hoofd. Door het water, het slib, over de bodem van de Waddenzee. Voor iedereen die Elsemieke kent extra speciaal omdat ze opgroeide op Schier.

De bedoeling is dat we minimaal € 4.000,- sponsoring ophalen. Met elke stap die we zetten, vragen we dus aandacht voor het cruciale belang van veilig drinkwater, vooral voor vrouwen en meisjes die het hardst getroffen worden door deze crisis.

Het sponsorbedrag gaat direct naar Simavi. Het wadlopen betalen we zelf. Kortom, elke bedrag dat je bijdraagt, hoe klein ook, brengt ons dichterbij dit doel. Wil jij onze inzet sponsoren? Dat zou echt geweldig zijn.

Doe vandaag nog een donatie en help ons om een golf van verandering te creëren! ;-)

Alvast bedankt voor je steun!

Lennard & Elsemieke

Bekijk alle
€ 20 07-07-2024 | 08:43
€ 250 06-07-2024 | 17:08
€ 15 06-07-2024 | 12:34 Wat een mooi initiatief. Daar draag ik graag aan mee!
€ 15 04-07-2024 | 10:12 Het is bijna zover.... heel veel sportief succes voor dit mooie doel!
€ 100 03-07-2024 | 14:02 Om dit mooi initiatief te steunen heeft KWS Infra Amsterdam-Utrecht deze donatie gedaan.